The Remakers: novi evropski predvodnik u preradi automobilskih dijelova

Renault Grupa

The Remakers: novi evropski predvodnik u preradi automobilskih dijelova

Odjel Renault Grupe za preradu dijelova sa sjedištem u pogonu Refactory u Flinsu pridružuje se poduzeću The Future Is NEUTRAL kao novo društvo.

Poduzeće The Future Is NEUTRAL širi svoj poslovni portfelj pridruživanjem djelatnosti prerade automobilskih dijelova pogona Refactory u Flinsu. Riječ je o djelatnosti koja je u samom središtu vrijednosnog lanca kružnog gospodarstva u području automobilske industrije kojim se bavi poduzeće The Future Is NEUTRAL te ima snažan potencijal rasta, što mu omogućuje da postane vodeći evropski dionik u preradi dijelova koji snabdijeva cijeli automobilski sektor. To je bila izvrsna prigoda za novi naziv: THE REMAKERS.

„Osnivanjem društva THE REMAKERS započinjemo novo poglavlje koje donosi veliku priliku za rast. Cilj nam je povećati poslovanje za 50 % do 2030. U tome nam mogu pomoći naša stručnost i poznata kvaliteta našeg poslovanja, kao i inženjerske vještine povezane s Renault Grupom i naš strateški plan. Društvo THE REMAKERS ostvaruje koristi i iz sinergija s pogonom Refactory u Flinsu, prvim postrojenjem u Europi posvećenom kružnom gospodarstvu mobilnosti, kao i iz povezanosti s poduzećem The Future Is NEUTRAL, prvim društvom automobilske industrije koje načelo kružnog gospodarstva ugrađuje u cjelokupni vrijednosni lanac u Europi.” Rafael Tréguer, glavni direktor društva THE REMAKERS

Kategorije: Vijesti